fbpx

Performanța dumneavoastră motivează performanța noastră

Cina de afaceri Palatul Alexandru Suceava

Cina de afaceri Palatul Alexandru Suceava

Cina de afaceri

Antreprenoriat | Performanta | Dezvoltare

Corporate Business Events organizează pe data de 10 noiembrie în municipiul Suceava evenimentul Cina de Afaceri “Antreprenoriat | Performanță | Dezvoltare”. Acest eveniment este dedicat antreprenorilor și managerilor și vă oferă oportunitate de a interacționa, conecta și întâlni cu 50 de oameni de afaceri, antreprenori și manageri din regiunea Suceava, interesați de dezvoltarea mediului de afaceri local.

Programul serii este structurat astfel încât să puteți profita de cele 3,5 ore cât mai mult. Felurile de mâncare, degustarea de vinuri, muzica, toate la un loc vor crea o atmosfera relaxantă și îmbietoare la relaționare. Participanții vor avea prilejul de a interacționa și participa la dezbaterea Antreprenoriat | Performanță | Dezvoltare, susținută de invitații speciali Marius Ghenea și Dragoș Anastasiu.

Invitați Speciali

 

 

Dragos Anastasiu

Dragoş Anastasiu este preşedintele Grupului Eurolines, care însumează 22 de companii.

Cele mai importante linii de business pe care Dragoș Anastasiu le conduce cu succes sunt transportul internațional de persoane cu autocarul, distribuția de servicii turistice sub brandul TUI TravelCenter, chartere turistice și turism intern sub brandul Nova Travel, incoming și business travel sub marca Danubius Travel.

Din 2011 Eurolines Romania reprezintă Grupul TUI în Romania și Rep. Moldova, iar din 2015 a intrat și în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village.

Printre funcțiile publice deținute se numără:

  • Președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România ( www.anat.ro) 2007-2009
  • Lider Task Force de Turism al Coaliției pentru Dezvoltarea României și
  • din 2016 până în prezent este Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Romano-Germane
  • membru al Fundaţiei Romanian Business Leaders (RBL).

Dragoş Anastasiu este interesat de creşterea calităţii serviciilor oferite, de noi oportunităţi de business şi de transferul de know-how către colaboratori şi generaţia tânără. Susţine şi dezvoltarea unor start-up-uri în diverse direcţii de business, diferite de cele existente în portofoliul propriu. Dragoş Anastasiu crede în curajul fiecărui antreprenor aflat la început de drum şi apreciază ideile de business raţionale, însoţite de o viziune pragmatică.

 

Marius Ghenea

Marius Ghenea este director de investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners, antreprenor în serie și business angel cu investiții de succes în SEE și nu în ultimul rând, autor al primei cărți de antreprenoriat din România.

Se află în mod constant în topul oamenilor de afaceri conform Forbes România. Cunoscut ca fiind unul dintre leii din cadrul emisiunii “Arena Leilor”, co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori la start-up, el s-a implicat în multe activități educaționale, în special pentru antreprenori și manageri, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, co-organizator al School for Startups România, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei.

În plus Marius Ghenea a fost Profesor Asociat de Antreprenoriat la CEU Business School, programul EMBA și lector de antreprenoriat invitat la numeroase cursuri de Universități și programe educaționale pentru management și antreprenoriat din România și din regiunea CEE.

Program

17:00 – 17:15 Primirea participanților și networking
17:15 – 17:30 Deschidere Cina de Afaceri și prezentarea invitaților speciali
17:30 – 18:00 Antreuri oferite de ValePutna și degustare Colocviu la Roma
18:00 – 18:45 Dragoș Anastasiu
18:45 – 19:15 Fel principal și degustare Fetească Neagră Domenii
19:15 – 20:00 Marius Ghenea
20:00 – 20:30 Desert, degustare Busuioacă Bohotin Domenii și Sesiune de Networking

Parteneri Cina de Afaceri

Carmen FediucVale PutnaCasa de vinuri CotnariTui TravelPalatul Alexander Smart Bill
PuffinestCina de afaceri - Trio NecCina de afaceri - Vision for YouCina de afaceri - Mood MagCina de afaceri - Aurelian IonCina de afaceri - Brândușa BordeianuCina de afaceri - Viva FMCina de afaceri - Monitorul de SuceavaCina de afaceri - Hotel UnireaCina de afaceri - ImediaCina de afaceri - MadleneCina de afaceri - Concept TreiCina de afaceri - BarberCina de afaceri - CricovaCina de afaceri - Ignătescu MediaCina de afaceri - OglindaCina de afaceri - Jci SuceavaCina de afaceri - Jci IașiCina de afaceri - Camera de ComerțCina de afaceri - AvissoCina de afaceri - Iasi in afaceriCina de afaceri - FotoshokCina de afaceri - SaveursCina de afaceri - Iasi TVCina de afaceri - I like IasiCina de afaceri - AutonomWebMagnatCina de afaceri - ChivasCina de afaceri - Liderii de maineCina de afaceri - Upgrade Suceava