fbpx

Performanța dumneavoastră motivează performanța noastră

 

 

Despre Conferința Business Education

Corporate Business Events vine în sprijinul comunității locale de afaceri creând un mediu în care oportunitatea de dezvoltare a afacerii, sfaturile și schimbul de experiențe vor fi ghidate de doi dintre cei mai reprezentativi antreprenori și susținători ai dezvoltării culturii antreprenoriale din România, Marius Ghenea și Dragoș Anastasiu.
Pe 11 noiembrie 2017 la Sala Eminescu, Grand Hotel Traian Iași, Corporate Business Events organizează Conferința Business Education. Aceasta va fi de departe unul dintre cele mai mari evenimente de business și networking din Moldova. Peste 80 de antreprenori din Iași și Suceava, interesați de dezvoltarea mediului de afaceri local și doritori de a crea noi parteneriate și contacte, vor avea ocazia timp de 4 ore să împărtășească idei, păreri și soluții pentru afaceri, într-un ambient distins.
Acest eveniment a fost creat din nevoia mediului de afaceri de a se dezvolta pornind din interior, de la owneri, CEO, manageri, stimulând totodată dezvoltarea de noi parteneriate, identificarea noilor clienți și consolidarea relațiilor cu actualii parteneri. Iașiul dispune de un potențial ridicat și de antreprenori cu viziune, tineri cu inițiativă și abilități antreprenoriale. Este un mediu de afaceri diversificat, în care îi încurajăm pe toți să colaboreze.
Conferința Business Education este un concept nou de întâlnire de afaceri cu accent pe educație antreprenorială și networking. Timp de 2 ore, fiecare participant va intra în contact cu cel puțin 20 de persoane din diferite domenii de afaceri în sesiunea de networking pregătită special, iar în următoarele 4 ore vor avea oportunitatea să afle soluții practice de la cei doi invitați speciali.

 

Invitați Speciali

 

 

Dragos Anastasiu

Dragoş Anastasiu este preşedintele Grupului Eurolines, care însumează 22 de companii.

Cele mai importante linii de business pe care Dragoș Anastasiu le conduce cu succes sunt transportul internațional de persoane cu autocarul, distribuția de servicii turistice sub brandul TUI TravelCenter, chartere turistice și turism intern sub brandul Nova Travel, incoming și business travel sub marca Danubius Travel.

Din 2011 Eurolines Romania reprezintă Grupul TUI în Romania și Rep. Moldova, iar din 2015 a intrat și în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village.

Printre funcțiile publice deținute se numără:

  • Președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România ( www.anat.ro) 2007-2009
  • Lider Task Force de Turism al Coaliției pentru Dezvoltarea României și
  • din 2016 până în prezent este Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Romano-Germane
  • membru al Fundaţiei Romanian Business Leaders (RBL).

Dragoş Anastasiu este interesat de creşterea calităţii serviciilor oferite, de noi oportunităţi de business şi de transferul de know-how către colaboratori şi generaţia tânără. Susţine şi dezvoltarea unor start-up-uri în diverse direcţii de business, diferite de cele existente în portofoliul propriu. Dragoș crede în curajul fiecărui antreprenor aflat la început de drum. În același timp apreciază ideile de business raţionale, însoţite de o viziune pragmatică.

 

Marius Ghenea

Marius Ghenea este director de investiții în cadrul fondului 3TS Capital Partners, antreprenor în serie și business angel cu investiții de succes în SEE și nu în ultimul rând, autor al primei cărți de antreprenoriat din România.

Se află în mod constant în topul oamenilor de afaceri conform Forbes România. Cunoscut ca fiind unul dintre leii din cadrul emisiunii “Arena Leilor”, co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori la start-up, el s-a implicat în multe activități educaționale, în special pentru antreprenori și manageri, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, co-organizator al School for Startups România, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei.

În plus Marius Ghenea a fost Profesor Asociat de Antreprenoriat la CEU Business School, programul EMBA și lector de antreprenoriat invitat la numeroase cursuri de Universități și programe educaționale pentru management și antreprenoriat din România și din regiunea CEE.

Program

09:00 – 09:30 Check in coffe
09:30 – 11:00 Networking Business Education
11:11 – 11:30 Deschidere conferință
11:30 – 12:40 Dragoș Anastasiu
12:40 – 13:00 Pauză
13:00 – 14:00 Marius Ghenea
14:00 – 15:00 Q&A cu Dragos Anastasiu si Marius Ghenea
15:00 – 15:15 Închidere conferință

Parteneri Conferința Business Education

Carmen FediucVale PutnaCasa de vinuri CotnariTui TravelPalatul Alexander Smart Bill
PuffinestCina de afaceri - Trio NecCina de afaceri - Vision for YouCina de afaceri - Mood MagCina de afaceri - Aurelian IonCina de afaceri - Brândușa BordeianuCina de afaceri - Viva FMCina de afaceri - Monitorul de SuceavaCina de afaceri - Hotel UnireaCina de afaceri - ImediaCina de afaceri - MadleneCina de afaceri - Concept TreiCina de afaceri - BarberCina de afaceri - CricovaCina de afaceri - Ignătescu MediaConferința Business Education - OglindaConferința Business Education - Jci SuceavaConferința Business Education - Jci IașiConferința Business Education - Camera de ComerțConferința Business Education- AvissoConferința Business Education - Iasi in afaceriConferința Business Education - FotoshokConferința Business Education - SaveursConferința Business Education - Iasi TVConferința Business Education - I like IasiConferința Business Education - AutonomWebMagnatConferința Business Education - ChivasConferința Business Education- Liderii de maineConferința Business Education - Upgrade Suceava