fbpx

Performanța dumneavoastră motivează performanța noastră

Corporate Business Events este o companie specializată în consultanță, planificare, organizare, promovare, moderare și stylingul evenimentelor. 

 Compania are structurat un pachet complex de servicii cum ar fi: Evenimente de Marketing pentru companii, Evenimente Corporate, Evenimente Private, Team Building-uri, Workshopuri, Seminarii, Cursuri, Ateliere. 

Specialiștii și experții noștri împreună cu specialiști, experți și profesioniști colaboratori au structurat programe de dezvoltare personală pentru persoane fizice și companii: 1 S.T.E.P, A.S.4C.E.O, Consultanță Start-up, Evenimente de Lansare, Branding și Rebranding concept.  

 Echipa de profesionişti oferă un pachet de servicii eficient, atent personalizat nevoilor fiecărui client în parte.

Misiune

Eficientizarea mediului de business cu ajutorul organizării de evenimente atent structurate de la idee la succes prin profesionalism, seriozitate şi originalitate.

Profesionalizarea clienţilor în organizarea de evenimente cu impact şi rezultate.

Promovarea unui mediu antreprenorial în care serviciile oferite clienţilor să conducă la performanţă şi fidelizare.

 

Viziune

Corporate Business Events îşi propune crearea unei comunităţi de profesionişti specializaţi în managementul organizării evenimentelor oferind pachete de servicii, parteneriate şi programe de internship.

Compania va contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial, organizând frecvent conferinţe, workshopuri şi traininguri pentru clienţii săi, provocându-i mereu pe cei care au curajul să păşească pe un drum extraordinar, cu experienţe minunate, provocări şi proiecte îndrăzneţe, având ca scop principal schimbarea propriei vieţi şi a celor din jur.

 

Valori 

INTEGRITATEA, CONFIDENŢIALITATEA şi ÎNCREDEREA sunt trei elemente cheie în crearea de noi parteneriate. 

PROFESIONALISMUL ne ajută să livrăm servicii de o calitate remarcabilă. 

CREATIVITATEA joacă un rol important atunci când experienţa şi profesionalismul sunt îmbinate eficient pentru găsirea celor mai bune soluţii.

COMPETENŢELE şi EXPERIENŢA ne ajută să facem un schimb de KNOW-HOW pentru că ne măsurăm succesul prin succesul clienților noştri 

RESPECTUL este un atu important pe care îl oferim şi îl cerem pe tot parcursul colaborării, tratând cu egală atenţie fiecare client sau situaţie în parte.

IMPACTUL  construirii parteneriatelor cu furnizorii şi clienţii.

RESPONSABILITATEA SOCIALĂ  ne motivează să avem o influenţă pozitivă și de durată, dincolo de mediul de business.